• Hey Guest,

We wanted to share a quick update with the community.

Our public expense ledger is now live, allowing anyone to see how donations are used to support the ongoing operation of the site.

šŸ‘‰ View the ledger here

Over the past year, increased regulatory pressure in multiple regions like UK OFCOM and Australia's eSafety has led to higher operational costs, including infrastructure, security, and the need to work with more specialized service providers to keep the site online and stable.

If you value the community and would like to help support its continued operation, donations are greatly appreciated. If you wish to donate via Bank Transfer or other options, please open a ticket.

Donate via cryptocurrency:

Bitcoin (BTC):
    Ethereum (ETH):
    Monero (XMR):
beyond.space

beyond.space

"an elegant suicide is the ultimate work of art"
Oct 30, 2025
48
I'm in sort of a weird spot where my life got too complicated that I cannot go ahead with my plans to CTB anymore, so I was wondering if there's anybody from Romania here willing to talk. I'm curious to hear your reasons for recovery and what you're actually doing to help yourself with that in a country like ours. I'm from Bucharest, the capital, and I funnily and paradoxically feel like there's SO MUCH to do here and NOTHING helpful at all at the same time.

• Like
Reactions: whatishope
T

timf

Enlightened
Mar 26, 2020
1,783
I am not from Romania but if Bucharest is like other large cities one might describe it like someone did of the Platte river in the US, a mile wide and an inch deep. By inference one might say that so many people being so busy would cause most to think that there was something deep as well.

Individuals who have the capacity or even need to connect at deeper levels can find it difficult in a hectic environment that seldom allows depth. Some find a fringe area such as an artistic community to explore connections, but even these can be unsatisfactory.

Since people who are both capable and desirous of depth in relationships are not common, one has to sift through many potential connections to find one that fits.

k.mihaaa

k.mihaaa

Member
May 12, 2026
26
I'm in sort of a weird spot where my life got too complicated that I cannot go ahead with my plans to CTB anymore, so I was wondering if there's anybody from Romania here willing to talk. I'm curious to hear your reasons for recovery and what you're actually doing to help yourself with that in a country like ours. I'm from Bucharest, the capital, and I funnily and paradoxically feel like there's SO MUCH to do here and NOTHING helpful at all at the same time.
I'm really late but I am from Romania Idk maybe I'll find others too

Bruce

Bruce

Wizard
Sep 22, 2023
695
Salut! Eu sunt din Constanta. Foarte foarte trist aici. Dar ma simt de parca sunt singurul care crede asta. : ) Totusi, se putea si mai rau.

red_cardinal

red_cardinal

pinniped enthusiast 🦭
May 25, 2026
76
Şi eu sunt din RomĆ¢nia šŸ‘‹

red_cardinal

red_cardinal

pinniped enthusiast 🦭
May 25, 2026
76
As vrea sa-ti spun "Bine ai venit!" dar.. daca esti aici probabil nu esti prea bine.

De unde esti?
Mersi. Nu sunt prea bine, dar incerc sa-mi revin :) Sunt din Braşov.

Bruce

Bruce

Wizard
Sep 22, 2023
695
Mersi. Nu sunt prea bine, dar incerc sa-mi revin :) Sunt din Braşov.
Oh! Eu sunt din Constanta. Aici este trist, rau, rau de tot. Mizerie, plin the tigani si cocalari. Dar am stat trei an in Brasov si mi-a placut mult. Cred ca este orasul meu preferat din Romania (din orasele mari cel putin).

De ce e rau pentru tine?

• Aww..
Reactions: red_cardinal
HommeQuiDort

HommeQuiDort

Member
Jan 25, 2025
6
roman aic
Oh! Eu sunt din Constanta. Aici este trist, rau, rau de tot. Mizerie, plin the tigani si cocalari. Dar am stat trei an in Brasov si mi-a placut mult. Cred ca este orasul meu preferat din Romania (din orasele mari cel putin).

De ce e rau pentru tine?
roman aici am stat 9 ani in brasov. am pierdut tot si m-am mutat in nantes, france aici nu am succes si economiile mele si cu mine sper se apropie de sfarsit.

• Hugs
Reactions: red_cardinal and Bruce
red_cardinal

red_cardinal

pinniped enthusiast 🦭
May 25, 2026
76

De ce e rau pentru tine?
Imi pare rau 😣 Brasovul este superb, nu asta e problema in cazul meu. Problemele mele sunt pe partea de mental health, probleme de sanatate fizice, autism, inabilitatea de a lucra, de a tine un job etc. Sunt in terapie, iau medicatie, fac kineto pentru problemele cu coloana, dar progresul e foarte mic si nu face mare diferenta in cum ma simt. E mult mai complicat de atat, asta e foarte pe scurt.

• Hugs
Reactions: Bruce
Bruce

Bruce

Wizard
Sep 22, 2023
695
Imi pare rau 😣 Brasovul este superb, nu asta e problema in cazul meu. Problemele mele sunt pe partea de mental health, probleme de sanatate fizice, autism, inabilitatea de a lucra, de a tine un job etc. Sunt in terapie, iau medicatie, fac kineto pentru problemele cu coloana, dar progresul e foarte mic si nu face mare diferenta in cum ma simt. E mult mai complicat de atat, asta e foarte pe scurt.
Intotdeauna este, mai complicat. Eu cred ca noi, cei cu dureri, cu probleme, cred ca suntem fiinte mai complexe pentru ca simtim mai mult, mai des. Durerea poate anula anumite lucruri dar poate scoate in evidenta altele. Imi pare rau ca ai problemele astea. Macar traiesti intr-un mediu, intr-un oras cat de cat decent. Poate asta ajuta macar putin. In alta parte cred ca ar fi mai rau. Acolo ai munte, ai aer curat. Eu am praf, poluare si muzica proasta la nivel ridicat. Si rautate, si prostie.. Ai persoane apropiate care sa te ajute? Fizic si/sau moral?

• Like
red_cardinal

red_cardinal

pinniped enthusiast 🦭
May 25, 2026
76
Intotdeauna este, mai complicat. Eu cred ca noi, cei cu dureri, cu probleme, cred ca suntem fiinte mai complexe pentru ca simtim mai mult, mai des. Durerea poate anula anumite lucruri dar poate scoate in evidenta altele. Imi pare rau ca ai problemele astea. Macar traiesti intr-un mediu, intr-un oras cat de cat decent. Poate asta ajuta macar putin. In alta parte cred ca ar fi mai rau. Acolo ai munte, ai aer curat. Eu am praf, poluare si muzica proasta la nivel ridicat. Si rautate, si prostie.. Ai persoane apropiate care sa te ajute? Fizic si/sau moral?
Intr-adevar... Mediul in care traim ne influenteaza foarte mult. Eu pana acum un an si jumatate locuiam in Ploiesti. Acolo am locuit pana la 29 de ani si nu am amintiri placute din orasul ala. Acum, imi imaginez ca nu e atat de rau ca in Constanta, dar nici placut nu a fost pentru mine. Brasovul nu se compara si mediul de aici ma ajuta psihic, e liniste, oamenii sunt ceva mai calmi decat in sud.

Da, partenerul meu imi este alaturi si conteaza enorm. Sunt recunoscatoare pentru asta si incerc din rasputeri sa imi revin 🌻

• Hugs
Reactions: Bruce
Bruce

Bruce

Wizard
Sep 22, 2023
695
Intr-adevar... Mediul in care traim ne influenteaza foarte mult. Eu pana acum un an si jumatate locuiam in Ploiesti. Acolo am locuit pana la 29 de ani si nu am amintiri placute din orasul ala. Acum, imi imaginez ca nu e atat de rau ca in Constanta, dar nici placut nu a fost pentru mine. Brasovul nu se compara si mediul de aici ma ajuta psihic, e liniste, oamenii sunt ceva mai calmi decat in sud.

Da, partenerul meu imi este alaturi si conteaza enorm. Sunt recunoscatoare pentru asta si incerc din rasputeri sa imi revin 🌻
Ma bucur ca este cineva alaturi de tine! Ajuta enorm. Cred ca majoritatea persoanelor de pe SaSu sunt singure. Poate si asta este un motiv pentru care am ajuns aici. : (

• Like
HommeQuiDort

HommeQuiDort

Member
Jan 25, 2025
6
Mental este complicat, sunt la 5000 de km de romania homeless dupa ce am fost jefuit in strainatate. In tara nu am nimic. Pentru ce sa traiesc.

whatishope

whatishope

Member
May 29, 2025
47
da, sanatatea mentala e cam neglijata pe aicia. Eu am ajuns la un punct semi functional prin alcoholism. Beau in fiecare seara. Fumez.

Bruce

Bruce

Wizard
Sep 22, 2023
695
da, sanatatea mentala e cam neglijata pe aicia. Eu am ajuns la un punct semi functional prin alcoholism. Beau in fiecare seara. Fumez.
Asa ceva nu este sustenabil. Ar trebui sa inlocuiesti alcolul si fumatul cu altceva.